Besplatna isporuka guma

nedelja avgust 9, 2020

Dragi posetioci sajta marso.rs, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će za sve online porudžbine zaključno sa 31.10.2020. isporuka biti besplatna! 

Marso Gume na novoj adresi

ponedeljak april 25, 2016

Obaveštavamo cenjene partnere da je sedište kompanije Marso Gume d.o.o. premešteno na novu adresu.

Nove prostorije nalaze se nedaleko od starih, na adresi Đorđa Kratovca 17 na Voždovcu. Brojevi telefona ostaju isti.

Na vebu u novom ruhu

petak april 15, 2016

Kompanija Marso Gume d.o.o objavila je novi dizajn svoje internet prezentacije.

Redizajn je baziran na najnovijim svetskim standardima, a posebna pažnje posvećena je prilagodljivosti sajta mobilnim i tablet uređajima, tzv. responsiv dizajnu. Pored vizuelnog osveženja, lansirana je fejsbuk stranica, blog, kao i mejling lista putem koje će partneri moći da dobijaju najsvežije vesti i promocije, a u narednom periodu partneri će moći detaljnije da se informišu o pojedinačnim proizvodima u sekciji proizvodi. Pristup našem lageru, cenama i opciji za poručivanje će se i dalje odvijati u B2B šopu.

Novi Michelin penumatik spreman za letnju sezonu

ponedeljak februar 8, 2016

Michelin predstavlja novu generaciju pneumatika za sedane i sportske automobile koja rešava jednačinu uživanja i bezbednosti.

Novi MICHELIN Pilot Sport4 letnji pneumatik je osmišljen da ispuni visoka očekivanja kupaca koji nisu spremni na kompromise na putu i koji žele nezaboravno iskustvo dok uživaju u vožnji, ali i preciznost upravljanja i kontrolu u svim uslovima. MICHELIN Pilot Sport4 pneumatik pruža najviši nivo upravljivosti i bezbednosti u svojoj klasi zahvaljujući upotrebi najboljih metoda i inovativnih tehnologija razvijenih za potrebe automobilskog sporta.