Marso & Goodyear vode Vas u Katar!

субота октобар 1, 2022
Marso & Goodyear vode Vas u Katar na utakmicu Svetskog prvenstva Brazil - Srbija

Osam najuspešnijih kupaca brendova Goodyear grupacije u periodu od 01.10.2022. do 14.10.2022. imaće priliku da uživo bodri Orlove na najvećem sportskom događaju na planeti!

Starenje guma i DOT

субота октобар 31, 2020

Koliki je rok trajanja guma. Mišljenja stručnjaka i potrošača često se razlikuju. Smatramo neophodnim o tom pitanju objaviti preporuku proizvođača guma Michelin.

Šta je sa DOT - magična tri slova? Department of transport (Ministarstvo saobraćaja) - to je definicija ove skraćenice. Vladino ministarstvo u SAD koje je zatražilo ovo označavanje na svakom pneumatiku na tržištu u Severnoj Americi kako bi se olakšala kontrola kvaliteta proizvoda pomoću kodova koji identifikuju tačno vreme proizvodnje. Ipak, ova tri slova, tj. cifre posle njih, su postale sredstvo za stvaranje pogrešnog shvatanja starenja pneumatika. Datum proizvodnje sam ne definiše starost guma.

Matador - Brend kompanije Continental

субота октобар 31, 2020
Matador – Ready for the challenge! Profesionalne gume za sve sezone.

Sa Matador gumama, spremni ste za sva putovanja jer ih proizvode profesionalci. Dugogodišnje iskustvo kompanije Matador u izradi guma ogleda se u njegovom dinamičnom, modernom i efkasnom opsegu proizvoda. Uz Matador, spremni ste za sve vozačke izazove.