Za dve godine gume bez vazduha

četvrtak april 27, 2017

Za dve godine na tržište stižu gume koje nemaju vazduh u sebi i koje neće moći da se probuše, pošto sama konstrukcija služi za amortizaciju pri dodiru sa putnom podlogom.

Prvi bicikl sa „večitim“ gumama najavio je Bridžstoun do kraja 2019. godine. U međuvremenu se radi na tome da nove gume budu primenjive već na postojećim prevoznim sredstvima, kao što su traktor, građevinska mašina, pa čak i automobil. Najveći broj eksperimenata sa tim gumama radi se u Japanu i SAD.

Marso Gume na novoj adresi

ponedeljak april 25, 2016

Obaveštavamo cenjene partnere da je sedište kompanije Marso Gume d.o.o. premešteno na novu adresu.

Nove prostorije nalaze se nedaleko od starih, na adresi Đorđa Kratovca 17 na Voždovcu. Brojevi telefona ostaju isti.

Na vebu u novom ruhu

petak april 15, 2016

Kompanija Marso Gume d.o.o objavila je novi dizajn svoje internet prezentacije.

Redizajn je baziran na najnovijim svetskim standardima, a posebna pažnje posvećena je prilagodljivosti sajta mobilnim i tablet uređajima, tzv. responsiv dizajnu. Pored vizuelnog osveženja, lansirana je fejsbuk stranica, blog, kao i mejling lista putem koje će partneri moći da dobijaju najsvežije vesti i promocije, a u narednom periodu partneri će moći detaljnije da se informišu o pojedinačnim proizvodima u sekciji proizvodi. Pristup našem lageru, cenama i opciji za poručivanje će se i dalje odvijati u B2B šopu.

Vidimo se u Novom Sadu!

četvrtak april 14, 2016

Kompanija Marso Gume d.o.o. izlagaće ove godine na 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, od 14. do 20. maja u Novom Sadu.

Tokom manifestacije, koja važi za jednu najvećih ovog tipa u regionu, Marso Gume će predstaviti brendove u segmentima poljoprivrednih i industrijskih mašina, kao i teretnih vozila. U poljoprivrednom i industrijskom programu u fokusu će biti indijski proizvođač BKT, koji je u velikoj ekspanziji, a u teretnom programu jedan od vodećih kineskih brendova Aeolus. Naša kompanija je generalni uvoznik i distributer oba brenda, a sve zainteresovane mogu nas posetiti u spoljašnjem sektoru A, na štandu pod brojem 84.

Novi Michelin penumatik spreman za letnju sezonu

ponedeljak februar 8, 2016

Michelin predstavlja novu generaciju pneumatika za sedane i sportske automobile koja rešava jednačinu uživanja i bezbednosti.

Novi MICHELIN Pilot Sport4 letnji pneumatik je osmišljen da ispuni visoka očekivanja kupaca koji nisu spremni na kompromise na putu i koji žele nezaboravno iskustvo dok uživaju u vožnji, ali i preciznost upravljanja i kontrolu u svim uslovima. MICHELIN Pilot Sport4 pneumatik pruža najviši nivo upravljivosti i bezbednosti u svojoj klasi zahvaljujući upotrebi najboljih metoda i inovativnih tehnologija razvijenih za potrebe automobilskog sporta.

Sa partnerima u novu godinu

ponedeljak januar 18, 2016

Kompanija Marso Gume obeležila je uspešan završetak fiskalne godine, proslavom organizovanom u prelepom ambijentu hotela Radmilovac nadomak Beograda.

Kompanija Marso Gume obeležila je uspešan završetak fiskalne godine, proslavom organizovanom u prelepom ambijentu hotela Radmilovac nadomak Beograda. U prisustvu tima i cenjenih partnera, zamenik generalnog direktora Jovica Đokić usmeno je prezentovao kratak rezime dosadašnjeg rada, srdačno se zahvalio partnerima na saradnji, i poželeo svima srećnu i uspešnu novu godinu. Pored gastronomskog užitka u tradicionalnoj srpskoj hrani i piću, proslava je dodatno začinjena i živom muzikom.