MICHELIN PILOT ALPIN 4 235/45 R17 GRNX XL 97V

Gusto brazdana šara gazne površine

Gazna povšina sa šarom koja sadrži puno brazda i više lamela. Prednosti: vučna sila i kočenje na ledu i snegu.

StabiliGrip

Duboke, trodimenzionalne lamele koje su postavljene u raličitim uglovima i koje:

  • u cilju veće vučne sile osiguravaju više brazda,
  • probijaju vodeni sloj da bi se pneumatik kotrljao po suvoj površini puta,
  • podiže se čvstina gumenih blokova.<

Előnyök: tapadás és pontos irányítás

Helio Compound™ 3G

Helio Compound je 3. generacija gumene mešavine. Nova gumena mešavina na Silica bazi koja sadrži ulje od suncokreta(6), koje u hladnom vremenu osigurava još bolje prianjanjet. Prednosti: bolje prianjanje na vlažnom putu, na snegu i ledu.

Ridge N Flex

vrhunska tehnologija za zimske uslove na putevima radi boljeg prianjanja i boljeg upravljanja.

E
C
70dB

PRAVILNIK EU O OBELEŽAVANJU PNEUMATIKA

Na osnovu odredbe 1222/2009/EK Evropskog Parlamenta i Saveta , sve gume proizvedene i u prodaji* nakon juna 2012. na teritoriji EU, moraju imati nalepnicu na samoj gumi ili na prodajnom mestu.

Na levoj strani možete videti pripadajuću EU nalepnicu za odabrani pneumatik. Nalepnice veoma podsećaju na one koje se već nalaze na beloj tehnici npr.

Ostala obaveštenja o obeležavanju možete pročitati klikom na sledeći link.

O čestim pitanjima vezanim za obeležavanje pneumatika možete više saznati od Evropskog udruženja proizvođača guma (ETRMA).

ETRMA web stanica

* Pod odluku spadaju gume za putnička vozila, laka teretna kao i teretna vozila.

MICHELIN

Francuski Michelin osnovala su braća Michelin davne 1889. godine, a deset godina kasnije stvoren je čuveni Mišelinko – zaštitni znak kompanije. Taj „čovek od gume“ proglašen je za najpopularniju maskotu 20. veka.

Michelin-ovi pneumatici spadaju u kategoriju premium klase, a danas je više od 80 fabrika pneumatika po celom svetu u vlasništvu ove kompanije. Njihove proizvode karakteriše veliki broj različitih šara, napredna tehnološka dostignuća, tzv. „zelene“ gume i inovacije koje omogućavaju vožnju određeni broj kilometara sa ispumpanim ili defektnim pneumatikom.

U sklopu Michelin-a postoji još nekoliko brendova (BFGoodrich, Taurus, Kleber, Riken...), a u Srbiji je ova kompanija svakako najpoznatija kao vlasnik pirotskog Tigra.

Michelin je ime koje je u svetu pneumatika sinonim za kvalitet i pouzdanost, zbog čega ih preporučujemo kao sigurnog partnera, naročito u promenljivim vremenskim uslovima.

Akcija:
21,420.00 DIN
17,850.00 DIN + PDV
Originalna cena: 26,772.00 DIN
Popust: 20%
NA SKLADIŠTU
kom