DUNLOP WINTER TRAIL 195/60 R15 M+S 3PMSF 88T

DUNLOP

A Dunlop immár több, mint 120 éve érzi az utat

John Boyd Dunlop, az első pneumatikus gumiabroncs feltalálója

Még 1888-ban történt, hogy John Boyd Dunlop, egy Belfastban élő skót állatorvos fia triciklijén a tömör gumikat vékony gumiszalagokra cserélte le, amelyeket összeragasztott és levegőt pumpált a belsejükbe. Ez volt az első lépés egy olyan márka megszületésében, amely a világ legismertebb termékeinek egyikét forgalmazza.

Kicsivel később J.B. Dunlop rájött, hogy az összetákolt abroncsok átalakításával forradalmasíthatja a világ közlekedését. Hányan tudnak ma arról, hogy a vezetési élmény és biztonság egy kisfiúnak és triciklijének köszönhető?

Ma a pneumatikus gumiabroncs már több mint 120 éves. A Dunlop megünnepli ezt a sikertörténetet és azt a különleges szerepet, amit a márka a gumiabroncsok teljesítményének javításában játszott az évek során.

A Dunlop gumiabroncsok története elválaszthatatlanul összekapcsolódott a vállalat által bevezetett újításokkal. A történelem összefonódott a Dunlop elkötelezettségével a motorversenyek minden fajtája iránt, mert a versenyzéshez kifejlesztett megoldások alkalmazása a mindennapi közlekedésre szánt abroncsokban egy olyan tradíció, amely már kezdetektől jellemzi a Dunlop vállalatot. Az eltelt több mint 120 év során a Dunlop kivételes eredményeket ért el a versenypályákon, közte 34 győzelmet a híres Le Mans-i 24 órás megbízhatósági autóversenyen.

Napjainkban a Dunlop továbbra is számos két és négy keréken zajló verseny résztvevője világszerte. A Dunlop több, mint 120 alatt elért innovációi és a vállalat sikere a motorsportban biztosították, hogy a márka páratlan elismertséget szerezzen az autók és motorok rajongói között.

Cena :
10,570.00 DIN
8,808.33 DIN + PDV
MALE ZALIHE
kom