SAVA ESKIMO S3+ MS 205/55 R16 91T

C
C
71dB

PRAVILNIK EU O OBELEŽAVANJU PNEUMATIKA

Na osnovu odredbe 1222/2009/EK Evropskog Parlamenta i Saveta , sve gume proizvedene i u prodaji* nakon juna 2012. na teritoriji EU, moraju imati nalepnicu na samoj gumi ili na prodajnom mestu.

Na levoj strani možete videti pripadajuću EU nalepnicu za odabrani pneumatik. Nalepnice veoma podsećaju na one koje se već nalaze na beloj tehnici npr.

Ostala obaveštenja o obeležavanju možete pročitati klikom na sledeći link.

O čestim pitanjima vezanim za obeležavanje pneumatika možete više saznati od Evropskog udruženja proizvođača guma (ETRMA).

ETRMA web stanica

* Pod odluku spadaju gume za putnička vozila, laka teretna kao i teretna vozila.

SAVA

Sava Tyres doo jedan je od najvećih i najuspešnijih proizvođača pneumatika u Srednjoj Evropi.

Ova slovenačka kompanija, sa sedištem u Kranju, bavi se proizvodnjom pneumatika još od 1921. godine, a pod navedenim imenom posluje od 40-ih godina, kada je i stvoren prepoznatljiv brend.

Goodyear Dunlop je 1997. godine kupio svoj prvi udeo od 60% u Fabrici za proizvodnju pneumatika Sava, a 2004. godine postao je njen 100%-tni vlasnik.

Od kako je kompanija postala deo Goodyear grupacije robnih marki, dolazi do porasta prodaje pneumatika Sava i sve većeg uspeha u poslovanju, naročito na zapadnoevropskom tržištu.

Danas, proizvodni pogon Sava u Sloveniji spada u najnaprednije fabrike pneumatika u Evropi: kompanija Sava, uz pomoć vrhunske tehnologije i preko 1.600 zaposlenih, godišnje proizvede oko 8 miliona pneumatika.

Kompanija s ponosom ističe svoj širok asortiman pneumatika za putničke automobile, SUV vozila, lake kamione i kamione, a evropsko nasleđe i kvalitet, podržani Goodyear-ovom savremenom tehnologijim, garantuju potrošačima pneumatike visokih performansi.

Izbor Sava pneumatika podrazumeva kvalitet po razumnoj ceni.

Akcija:
6,010.00 DIN
5,008.33 DIN + PDV
Originalna cena: 7,068.00 DIN
Popust: 15%
PO NARUDŽBI
kom