CONTINENTAL 4X4 CROSSCONTACT 195/80 R15 M+S 96H

Continental
195/80 R15 96H M+S
C1
D
C
AC
71

PRAVILNIK EU O OBELEŽAVANJU PNEUMATIKA

Na osnovu odredbe 1222/2009/EK Evropskog Parlamenta i Saveta , sve gume proizvedene i u prodaji* nakon juna 2012. na teritoriji EU, moraju imati nalepnicu na samoj gumi ili na prodajnom mestu.

Na levoj strani možete videti pripadajuću EU nalepnicu za odabrani pneumatik. Nalepnice veoma podsećaju na one koje se već nalaze na beloj tehnici npr.

Ostala obaveštenja o obeležavanju možete pročitati klikom na sledeći link.

O čestim pitanjima vezanim za obeležavanje pneumatika možete više saznati od Evropskog udruženja proizvođača guma (ETRMA).

ETRMA web stanica

* Pod odluku spadaju gume za putnička vozila, laka teretna kao i teretna vozila.

CONTINENTAL

Continental AG, vodeća nemačka kompanija za proizvodnju guma i četvrta u svetu, čiji je zaštitni znak simbol u obliku konja koji se propinje, osnovana je 1871. godine u Hanoveru.

Continental-ovi pneumatici uvek pružaju odlično kočenje, maksimalnu bezbednost i uživanje u vožnji. Razvojem i širenjem Continental-a vremenom su obuhvaćeni i mnogi regionalni brendovi poput: Uniroyal, Semperit, Barum, Matador...

Od samog osnivanja, Continental je zahvaljujući konstantnom ulaganju i razvoju postao jedan od najvećih dobavljača automobilske industrije. Da ovim pneumaticima treba ukazati poverenje govori činjenica da su gotovo na svako treće vozilo proizvedeno u Evropi ugrađeni pneumatici ovog poznatog brenda. Takođe, četvrtina ukupno proizvedenih pneumatika u Evropi proizvod je Continental grupacije.

Stručnost velikog tima, u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom i najvišim nemačkim standardima, prvenstveno ima za cilj da učini vožnju bezbednijom i udobnijom. Odlična vozna svojstva i revolucionarna dostignuća u oblasti redukcije potrošnje goriva, izdvajaju Continental-ove pneumatike u odnosu na druge. Premium kvalitet garantuje više od 140 godina iskustva!

Cena :
16,020.00 DIN
13,350.00 DIN + PDV