CONTINENTAL WINTERCONTACT TS 850 P 285/45 R21 M+S 3PMSF XL FR SUV 113V

CONTINENTAL

Continental AG, vodeća nemačka kompanija za proizvodnju guma i četvrta u svetu, čiji je zaštitni znak simbol u obliku konja koji se propinje, osnovana je 1871. godine u Hanoveru.

Continental-ovi pneumatici uvek pružaju odlično kočenje, maksimalnu bezbednost i uživanje u vožnji. Razvojem i širenjem Continental-a vremenom su obuhvaćeni i mnogi regionalni brendovi poput: Uniroyal, Semperit, Barum, Matador...

Od samog osnivanja, Continental je zahvaljujući konstantnom ulaganju i razvoju postao jedan od najvećih dobavljača automobilske industrije. Da ovim pneumaticima treba ukazati poverenje govori činjenica da su gotovo na svako treće vozilo proizvedeno u Evropi ugrađeni pneumatici ovog poznatog brenda. Takođe, četvrtina ukupno proizvedenih pneumatika u Evropi proizvod je Continental grupacije.

Stručnost velikog tima, u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom i najvišim nemačkim standardima, prvenstveno ima za cilj da učini vožnju bezbednijom i udobnijom. Odlična vozna svojstva i revolucionarna dostignuća u oblasti redukcije potrošnje goriva, izdvajaju Continental-ove pneumatike u odnosu na druge. Premium kvalitet garantuje više od 140 godina iskustva!

Akcija:
39,330.00 DIN
32,775.00 DIN + PDV
Originalna cena: 47,952.00 DIN
Popust: 18%
MALE ZALIHE
kom