BFGOODRICH MUD TERRAIN T/A KM3 245/70 R16 M+S 113/110Q

BFGOODRICH

BFGoodrich, osnovan 1870. godine u državi Ohajo, jeste prva američka kompanija koja se bavila proizvodnjom pneumatika. Skoro 150 godina brend kombinuje kontrolu, dobro prijanjanje i užitak pri vožnji, a bela oznaka na bokovima pneumatika postala je prepoznatljiv simbol. BFGoodrich je tehnologiju korišćenu u svetu trka implementirao u proizvodnju serijskih vozila i time osigurao izvanredne performanse i kvalitet.

Još je 1903. godine Henry Ford, vlasnik Ford Motor Company, izabrao baš ovaj brend pneumatika za model automobila Ford A koji je prvi prešao SAD, a daljoj popularizaciji brenda doprinelo je to što su upravo njega koristili pioniri vazduhoplovstva u opremi aviona i spejs-šatla.

Godine 1988. Michelin je otkupio proizvodnju i ime kompanije, a korišćenje novih tehnologija i konstantna ulaganja u istraživanja i razvoj doprinela su da BFGoodrich ostane lider u oblasti proizvodnje pneumatika. Prepoznatljiv po svojoj inovativnosti, BFGoodrich na tržištu prvenstveno nudi pneumatike onima koji žele strast i zabavu tokom vožnje.

Cena :
24,470.00 DIN
20,391.67 DIN + PDV