BARUM POLARIS 5 195/65 R15 M+S 3PMSF 91T

C
C
72dB

PRAVILNIK EU O OBELEŽAVANJU PNEUMATIKA

Na osnovu odredbe 1222/2009/EK Evropskog Parlamenta i Saveta , sve gume proizvedene i u prodaji* nakon juna 2012. na teritoriji EU, moraju imati nalepnicu na samoj gumi ili na prodajnom mestu.

Na levoj strani možete videti pripadajuću EU nalepnicu za odabrani pneumatik. Nalepnice veoma podsećaju na one koje se već nalaze na beloj tehnici npr.

Ostala obaveštenja o obeležavanju možete pročitati klikom na sledeći link.

O čestim pitanjima vezanim za obeležavanje pneumatika možete više saznati od Evropskog udruženja proizvođača guma (ETRMA).

ETRMA web stanica

* Pod odluku spadaju gume za putnička vozila, laka teretna kao i teretna vozila.

BARUM

Češki Barum poznat je brend u svetu proizvođača pneumatika zahvaljujući svom sedamdesetogodišnjem iskustvu i logici poslovanja koja glasi: „dobre gume po dobroj ceni“.

Mala fabrika, koja je osnovana još 1924. godine u Čehoslovačkoj i koja se u početku bavila proizvodnjom đonova za cipele, nakon deset godina preorijentisala se na proizvodnju pneumatika. Kompanija Barum, saradnjom tri vodeće čehoslovačke firme za proizvodnju proizvoda od gume (Beta, Ruben i Mitas), osnovana je 1948. godine, a od 1993. godine posluje pod okriljem Continental grupacije.

Barum u ponudi ima veliki izbor dimenzija pneumatika, a prema podacima iz 2017. godine ova kompanija dostigla je zavidnu cifru proizvodnje na godišnjem nivou – 21 milion pneumatika za putnička vozila.

Pneumatici spadaju u budget kategoriju i predstavljaju pametno rešenje za one kod kojih je, pored njihove izdržljivosti i pouzdanosti, cena jedan od najvažnijih kriterijuma pri kupovini.

Akcija:
5,480.00 DIN
4,566.67 DIN + PDV
Originalna cena: 6,612.00 DIN
Popust: 17%
NA SKLADIŠTU
kom